Cabinete

Aparatură ultramodernă într-un mediu prietenos.

Medicină dentară

Efectuăm toate tipurile de tratamente stomatologice folosind materiale de ultimă oră.

Îmbunătățire continuă

Suntem mereu în pas cu cele mai moderne tehnici de tratament.

Stomatologie Generală

Prin tratamentele aplicate asigurăm refacerea structurii și a funcționalității dinților afectați.

Estetică dentară și estetică facială

Oferim servicii de albire a dinților și aplicare a bijuteriilor dentare, cât și tratamente estetice cu acid hialuronic.

Pedodonție

Ne face mare plăcere să lucrăm cu copiii, având o bună experiență in acest sens.

Chirurgie dentară

Atunci când este nevoie, putem efectua și extracții dentare sau operații mai dificile.

Protetică dentară

Efectuăm atât coroane dentare, fațete, incrustații, cât și lucrări protetice scheletate și lucrări protetice mobile, cu ajutorul unor tehnici de ultimă generație.

Aparate dentare

Clinica noastră oferă și servicii de ortodonție.

Dr. Ana-Maria Glodeanu

Câteva cuvinte despre mine

Am început activitatea ca medic stomatolog în anul 2010 – anul în care am absolvit Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, într-un cabinet de medicina dentară.

Pornind de la ideea de calitate a actului medical, am decis să investesc în profesia mea, pentru a aduce experienței clinice acumulate un plus de performanță.

Performanța înseamnă atât acumulare cât și salt calitativ, astfel că am decis să creez propria-mi clinică, realizând amenajarea unui spațiu ce se pretează acestei activități, spațiu în care pacienții să se simtă detașați de problemele medicale cu care vin, și din care să plece zâmbind.

Pe scurt

De ce ultramodern ?

  • Clinica este dotată cu 3 cabinete destinate desfășurării a diferitelor activități stomatologice (chirurgie, pedodonție, stomatologie generală, radiologie dentară);
  • Fiecare cabinet este  dotat cu unituri (scaune stomatologice) de ultimă generație (Dental-Kunstleder-und Lederservice DKL Germany);
  • Întreaga suprafață a spațiului clinicii este monitorizată cu senzori de temperatură și fum, asigurând astfel protecția pacienților și a personalului.

Ce spun clienții noștrii

Doamna doctor Ana-Maria Penta este un medic de excepție, nu numai un bun profesionist, dar și un om excepțional, de la care se pot învăța multe.

Experiența avută cu clinica Dent Art Esprit a fost una extraordinară, nici nu mă gândeam că te poți simți atât de bine într-un cabinet stomatologic.

Întotdeauna m-am temut de vizita la cabinetul stomatologic. Totul s-a schimbat atunci cand am început tratamentul alaturi de doamna doctor Pența.

Sunt bucuroasă că, în sfârșit, am găsit această clinică stomatologică, aproape de casă.